Спиннинг Favorite SW Impulse SIMP-792L-T 2.36m 2-10g Fast (1878-06-04)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Спиннинг Favorite SW Impulse SIMP-792L-T 2.36m 2-10g Fast (1878-06-04)

Cпіннінг Favorite SW Impulse ультралайтових морська модель для лову мікроджига і легким джигом з берега. Вудилище відноситься до топового сегменту виробника, тому виконано із застосуванням висококласних матеріалів і комплектуючих. Його бланк з високомодульного карбону Toray 46T має складну конструкцію з різним вмістом пов'язує матеріалу по всій його довжині, що дозволило при відносно потужному комле зробити м'яку і чутливу вершинку.

3 834 грн. Нет налога

3 834 грн. Налоги не включены

Cпіннінг Favorite SW Impulse ультралайтових морська модель для лову мікроджига і легким джигом з берега. Вудилище відноситься до топового сегменту виробника, тому виконано із застосуванням висококласних матеріалів і комплектуючих. Його бланк з високомодульного карбону Toray 46T має складну конструкцію з різним вмістом пов'язує матеріалу по всій його довжині, що дозволило при відносно потужному комле зробити м'яку і чутливу вершинку. Для підвищення міцності нижня частина має додаткову посилює карбонову обмотку FX Grid, яка робить його стійким до різних навантажень, спрямованим на вигин і скручування. Сучасні протівозахлёстние кільця Fuji Alconite розставлені за спеціальною технологією, що забезпечує рівномірне навантаження по всій довжині бланка і сприяють вільному вильоту приманки в час закидання. Рознесена рукоятка, поєднана з ергономічним катушкотримачем Fuji, дозволяє завжди тримати палець на бланку для фіксації найобережнішої клювання. Для фіксації приманки під час переходу з місця на місце, на комле встановлений складаний хук-кіпер.   Спінінг Favorite Saltwater Impulse дозволить комфортно ловити різними типами ультралайтових приманок, такими як: силікон, блешні, невеликі воблери, в тому числі з його допомогою можна успішно застосовувати різні рознесені оснастки при лові на великій відстані від берега.   Виробник: Favorite SW   Модель: Impulse SW   Тип вудлища: Вудилище, Морське   Довжина, м: 2.36   Тест, г: 2-10g   Тест, lb: PE # 0.2-0.5   Маса, г: 103   Кількість секцій: 2   Транспортна довжина, див: 122   Лад: Fast   Рукоять (матеріал): EVA   Кільця (матеріал): Fuji Alconite K-guides   Клас вудлища: Ultra-Light   Країна виробник: Україна   Країна походження: Японія, Корея, Китай, Україна
Favorite
1878-06-04

Выбирайте способ доставки по Киеву и Украине

✔ Самовывоз

Для всех наших товаров не предусмотрен самовывоз.

✔ Доставка по Украине

Доставка заказов осуществляется Новой почтой по всей Украине. Ориентировочная стоимость для мелко габаритного товара от 60 грн.
При сумме заказа свыше 1500 грн - доставка бесплатная.


При заказе на сумму меньше 500 грн - клиент оплачивает полную сумму заказа по предоплате на карту MONO Банка.


Покупатель оплачивает обратный денежный перевод (наложенный платеж) - 2%+22 грн.

При заказе, сумма которого до 500 грн, и наличия в нём удилища, к сумме заказа добавляется стоимость упаковки +20 грн.


Чтобы не платить за услугу наложенный платеж, рекомендуем вносить предоплату на карту MONO Банка.